arasında hem pratik olan, hem de lezzetiyle vazgeçilmeyen bir pasta haline gelen mozaik pasta nasıl yapılır? En güzel mozaik pasta tarifini sizler için hazırladık.
Mozaik Pasta Malzemeleri
Mozaik Pasta Nasıl Yapılır?
Petibör bisküvileri gelişigüzel kırarak ufak parçalara ayırın ve oval bir kaba aktarın.
Eritilmiş margarini; kakao, toz şeker ve süt ile karıştırın. Bisküvilerin olduğu kaba aktarın. Tüm malzemeleri iyice harmanlayın.
Alüminyum folyoyu mutfak tezgahınızın üzerine açın. Mozaik pasta harcını üzerine yerleştirin. Folyoyu iki taraftan kapatarak pastanıza piramit şeklini verin.
Kolay dilimlenebilmesi için, mozaik pastayı buzdolabında 2- 3 saat kadar bekletin.
Dilimledikten sonra mozaik pastanız servise hazır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder